HTML

Marci menni Barcelona

Erasmus, Barcelona, a szokásos. Amikor összecsap a katalán és a magyar öntudat. Gondolataim és élményeim sörhabja idecsapolva. Mindenki élvezze!

Friss topikok

  • Nuuk: Nice, majd akkor egy üdvözlő sörözés befigyel... (2010.06.14. 08:35) A puha diktatúra egy órája
  • kativamos: Hali! Azért az elképesztő, hogy Te egy ilyen- és hozzáteszem ennél még szebb- épületek tövében sét... (2010.04.13. 11:41) És ismét egy épületes poszt
  • Barbó: Nyuszit ugyan nem fedeztem fel, de basszus... az első pár kép után nem akartam elhinni, hogy ezek ... (2010.03.26. 23:21) Gyújtsunk rá
  • Gaspar Gil y Pollas: Jól van, Marcikám, látom rajta vagy az asszimiláción! ;] Az előző posztal kapcsolatban pedig nem b... (2010.03.26. 18:50) Only in Catalan, please
  • nbcee: Ez arra emlékeztet, mikor egy (kissé naív) ismerősöm látta, hogy egy spanyol-belga meccsen a nézőt... (2010.03.12. 01:15) Vicces volt "testközelből" átélni azt, hogy

Linkblog

Jaj, a világ!

2010.02.05. 23:26 Marcona Márton

Nos hát most mindenki megtudhatja, milyen az, ha engem összeeresztenek a várossal, amiről én csak '92-ben hallottam először, és akkor is haragudtam rá, mert az olimpiai megnyitóközvetítés volt felvéve a Kisvakond a városban c. alapopusz elé a videón, és  a bátyámmal belevénültünk, mire áttekertük a kívánatos részig. A Caballé-Mercury-féle Barcelooona-refrén viszont még azóta is élénken zúg a fejemben, amikor meglátom leírva valahol a szót. Na de ideje ezeket új élményekkel kiegészíteni.

Engedtessen meg egy kis kirohanás a blog címével kapcsolatban: nyilván ha Tibinek hívnának, a Tibidabo meg a Jóbarátok kapcsán egy csomó vicces lehetőséggel élni lehetne, dehát nem. Az kézenfekvősége miatt alapból elvetett "marcelona" tippért pedig köszönet minden lelkes ötletgazdáknak, a nickemben ennek emléke őrződik.

Mindenek előtt közölni kell, hogy sosem voltam ennyire nyugaton illetve délen,  sem Spanyolországban, tehát előre is bocsi, ha rácsodálkozok bizonyos alapvetésekre. Másrészt leendő törzsolvasóim nagyméretű szubkulturális megosztottsága miatt elnézést a spanyolosoktól az evidenciák megmagyarázásáért, a családtól az esetleges trágárságokért és minden egyéb bennfentességért bármi téren.

Valamint szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden érintettnek megköszönjem az utóbbi napokban tanúsított heves Marci-támogatást, jó volt ennyire feltankolva eljönni. Mindenesetre fura is egyben a hóból/lóhátról/táncpróbáról/kocsmából/Kőbányáról itt teremni ilyen hirtelen a tengerparton meg a pálmafák alatt.

Igyekszem rendszeresen írni, ha mégsem, az csak azért lesz, hogy ne keltsem annak a látszatát, hogy nincs jobb dolgom itt. Na csüssz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marcimennibarcelona.blog.hu/api/trackback/id/tr911733050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása