HTML

Marci menni Barcelona

Erasmus, Barcelona, a szokásos. Amikor összecsap a katalán és a magyar öntudat. Gondolataim és élményeim sörhabja idecsapolva. Mindenki élvezze!

Friss topikok

  • Nuuk: Nice, majd akkor egy üdvözlő sörözés befigyel... (2010.06.14. 08:35) A puha diktatúra egy órája
  • kativamos: Hali! Azért az elképesztő, hogy Te egy ilyen- és hozzáteszem ennél még szebb- épületek tövében sét... (2010.04.13. 11:41) És ismét egy épületes poszt
  • Barbó: Nyuszit ugyan nem fedeztem fel, de basszus... az első pár kép után nem akartam elhinni, hogy ezek ... (2010.03.26. 23:21) Gyújtsunk rá
  • Gaspar Gil y Pollas: Jól van, Marcikám, látom rajta vagy az asszimiláción! ;] Az előző posztal kapcsolatban pedig nem b... (2010.03.26. 18:50) Only in Catalan, please
  • nbcee: Ez arra emlékeztet, mikor egy (kissé naív) ismerősöm látta, hogy egy spanyol-belga meccsen a nézőt... (2010.03.12. 01:15) Vicces volt "testközelből" átélni azt, hogy

Linkblog

A puha diktatúra egy órája

2010.04.04. 23:06 Marcona Márton

Pénteken még a nagypénteki körmenet volt a top program a fekete klu-klux-klánosnak öltözött szerzetesekkel, tegnapra azonban mindenki túltette magát rajta, és a legmenőbb húsvéti utcai programra koncentrált: az össznépi párnacsatára a főtéren. A dolognak számos pikáns pillanata van:

- Fegyverkezés: amikor még messze a helyszíntől, a külvárosban gyilkos-pszichopata pillantásokat váltasz ismeretlen párnásokkal, és fenyegetően meglóbálod a pihepuha alvópárnádat, mint egy láncfűrészt, mert mindketten tudjátok, hogy egy helyre igyekeztek.

- A fronton: a párnás hadosztály csakis hátulról, csakis fejre támad, és utána egyből megfutamodik. Mondani sem kell, hogy itt mindenki magányos farkas, a mindenki mindenki ellen elv uralkodik. A multikulturális élet-halál harcban korra, nemre, rasszra és IQ-különbségre való tekintet nélkül megy a bunyó (utóbbi azért nem számít, mert mindenki közmegegyezés-szerűen óvodássá fokozza le magát), egy idő után a tömegben igazi hálószoba-hangulat harapódzik el, az ehhez szükséges oroszlán- és hónaljszaggal együtt, amik az efféle hadviselés mustárgázai.

- Oszlás: mikorra már mindenki jól kiverte magát, már igazából mindegy is, mert a párnák is szétoszlottak, így a résztvevőknek sem marad más választásuk. Ilyenkor jelennek meg a hullarablók, akik a tollrengetegben elhagyott pénztárcát, zsebből kiugrált mobiltelefont vadásznak, esetleg kegyesen magukhoz veszik a könnyebben sérült harci eszközöket, amiket gazdájuk sorsukra hagyott.

A végén egyfajta critical mass-os fricskaként minden párna repül egyet az ég felé.

Szóval az egész bazi szórakoztató, főleg, amikor ismerős bajtársra leszel figyelmes egy párnasuhintásnyira. És nem utolsó sorban remekül le lehet vele vezetni a sok fölös energiát.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://marcimennibarcelona.blog.hu/api/trackback/id/tr801895018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nuuk 2010.06.12. 21:27:51

Mikor jössz haza?

Marcona Márton 2010.06.13. 23:34:52

Holnap :) de előtte még lesz egy záróakkord.

Nuuk 2010.06.14. 08:35:49

Nice, majd akkor egy üdvözlő sörözés befigyel...
süti beállítások módosítása